HÍRLEVÉL FELÍRATKOZÁS:

Az Aldi megérkezett Káposztásmegyerre Dátum: 2016.04.13.

Miközben a szinte minden a vasárnapi boltzárról szól, az Aldi bejelentette, csütörtökön megnyitja legújabb budapesti üzletét. Mégpedig ott, ahol - a Google szerint - korábban egy CBA-üzlet működött. 

Április 14-én csütörtökön nyitja meg legújabb magyarországi áruházát az Aldi: az új egység Budapest IV. kerületében - azon belül is Káposztásmegyeren - az Óceánárok utca 3-5-ben található. A káposztásmegyeri egyébként a 108. magyarországi Aldi-üzlet. Az új bolt helyén egyébként korábban is élelmiszerbolt működött, azt a CBA működtette a Google Mapsen elérhető - még 2012-ben készült - fotó alapján.

Az Aldi nem először próbálkozik egy korábban bezárt CBA helyén. A boltlánc ugyanis tavaly decemberben nyitotta meg ugyanis a Pasaréti boltját, ahol korábban egy CBA működött. Fodor Attila, a CBA kommunikációs igazgatója a Pasaréti CBA-üzlet bezárásáról a Hvg.hu-nak tavaly június végén azt mondta: a Pasaréti tér sarkán álló Príma üzlet veszteségesen működött, emiatt döntöttünk annak bezárása mellett. 

 

 

Főoldal
Heti elemzés
Együttműködő partnereink: cafeblog eletforma.hu wessling
Hogyan működik az oldal? Heti elemzés Kapcsolat Mindenár blog Hírlevél-feliratkozás