HÍRLEVÉL FELÍRATKOZÁS:

Betör a tejpiacra a Lipóti Dátum: 2016.04.18.

Tejek, joghurtok, túró is lesz a kínálatban. 

A sütőipari termékeiről és pékségeiről ismert Lipóti belép a tejpiacra: az országszerte több mint 200 egységet működtető társaság saját gyártású tejtermékeket dob piacra április közepétől (egész pontosan április 19-től), ezeket pedig a saját tejüzemében állítja elő.

“Két évig dolgoztunk a tejtermékek gyártásának előkészítésén és piaci bevezetésén. A Debrecen mellett található tejüzem megvásárlása és fejlesztése, valamint a termékfejlesztéssel kapcsolatos beruházás teljes összege meghaladja a 100 millió forintos nagyságrendet” - nyilatkozta Tóth Péter, a Lipóti Pékség alapító tulajdonosa. 

Tóth Zoltán, a Lipóti Pékségeket működtető társaság ügyvezetője igazgatója pedig arról számolt be, hogy mennyire sokszínű termékpalettát kínálnak a tejtermékek kedvelőinek: “Lipóti márkanév alatt forgalmazzuk majd az új tejtermékeket, amelyek minden egységünkben megtalálhatóak lesznek. Az új - a Lipótitól már megszokott prémium minőségű - termékcsoportban a tejek mellett gyümölcsjoghurtok, különböző túrók, túródesszertek is megtalálhatóak lesznek." Túró Rúd néven pedig igazi túróból előállított finomsággal rukkolt ki a cég. A boltokban laktózmentes és bio termékek szintén elérhetőek lesznek.”

 

Főoldal
Heti elemzés
Együttműködő partnereink: cafeblog eletforma.hu wessling
Hogyan működik az oldal? Heti elemzés Kapcsolat Mindenár blog Hírlevél-feliratkozás