HÍRLEVÉL FELÍRATKOZÁS:

Ezek a boltok nyitva lesznek április 24-én vasárnap Dátum: 2016.04.22.

Bár a boltzárat már a múlt héten eltörölték, és a boltláncok többsége kinyitja a boltjait, ezért a Mindenár.hu szokás szerint kigyűjtötte és térképre pakolta azokat az üzleteket, amelyek nyitva lesznek. 

Hirdetés

Az előzőnél is rendhagyóbb vasárnap következik április 24-én, de a jövőben viszont erre a menetrendre lesz érdemes felkészülni. Mégpedig arra, hogy a legtöbb boltlánc, amelyek az április közepén eltörölt boltzár miatt korábban nem tudták kinyitni az üzleteiket, a jövőben a boltjaik egy részét vagy az összes üzletüket kinyitják vasárnap is.

Aldi: A diszkontlánc már a boltzár eltörlése utáni első vasárnap (április 17-én) megnyitotta mind a 108 üzletét, és most is így fog tenni. Az Aldik 8-tól 18 óráig lesznek nyitva.

Auchan: Mind a 19 hipermarket nyitva lesz, mégpedig 8-tól 20 óráig. 

CBA: A boltláncnak a boltzár alatt is sok üzlete nyitva volt, és most vasárnap is ez lesz a forgatókönyv. 

Coop: A CBA-hoz hasonlóan a Coopok egy része a boltzár alatt is nyitva volt, azok a boltok várhatón szintén nyitva lesznek. (A vasárnap nyitva tartó Coopok nem szerepelnek a térképen, ezeket a társaság üzletkeresőjében lehet megtalálni.) 

Lidl: A diszkontlánt minden üzlete nyitva lesz, 7-kor nyitnak a boltok és 17 órakor zárnak. 

​​

Penny: Ugyanazt csinálja, mint az Aldi. Már az előző vasárnap nyitva volt az összes egység, és most vasárnap is nyitva lesznek 8-tól 18 óráig. 

Reál:Náluk is az a helyzet, mint a CBA-nál és a Coopnál, a boltzár alatt is sok üzlete nyitva volt a láncnak, amelyek a térképen megtalálhatóak. 

Tesco: A boltlánc most vasárnap az összes üzletét megnyitja, ami több mint 200 egységet jelent. (A boltok nyitvatartása nem egységes, a nyitvatartási időt a térképen az adott egységnél tüntettük fel.) 

Spar: A boltlánc a héten közölte, hogy a benzinkutas boltjaival együtt több mint 400 üzletét boltját kinyitja, köztük a benzikutas boltokat és 32 Interspar hipermarketet is. Az egyes áruházak nyitvatartási rendje eltérő lesz, attól függően, hogy pontosan hol helyezkedik el az üzletegység, illetve milyenek a vásárlói szokások az üzlet környezetében.

A felsorolt üzletláncok legtöbb most vasárnap nyitva tartó üzletét feltüntettük a cikk elején elérhető térképen. Igyekeztünk mindegyik esetben a legtöbb boltot jelölni, ezzel együtt elképzelhető, hogy vannak üzletek, amelyek kimaradtak. A felsoroltakon kívül vannak még boltláncok, amelyek több üzletüket kinyitják: ilyen például a teljesség igénye nélkül a Müller drogérialánc vagy éppen a Metro. 

 

Főoldal
Heti elemzés
Együttműködő partnereink: cafeblog eletforma.hu wessling
Hogyan működik az oldal? Heti elemzés Kapcsolat Mindenár blog Hírlevél-feliratkozás