HÍRLEVÉL FELÍRATKOZÁS:

További boltokat nyit az Aldi Dátum: 2016.08.11.

Az Aldi augusztus elején adta át ké legújabb üzletét, az egyiket a budapesti Csepel Plázában, a másikat pedig Kecskeméten.

Ezzel a magyarországi Aldi-hálózat 113 egységből áll, de a boltlánc a Mindenár.hu kérdésére közölte: további üzletek megnyitását tervezi. (Az Aldi-boltok száma a Sziget ideje alatt ideiglenesen 114-re nőtt, mert egy kitelepített üzlet működik a fesztiválon.)

Az Aldi még az idén 7 új üzlettel tervezi bővíteni a hálózatát, a következő két évben - az idei nyolccal együtt - összesen 20 új boltot adhat át a társaság. Hosszabb távon pedig duplázna a cég, közép- és hosszú távon ugyanis 200-250 üzletből álló hálózat létrehozását tartják reális célnak. (Eredeti cikkünkben 8 üzlet megnyitásáról írtunk, de az Aldi később pontosította a számot, így 7 üzlet megnyitása várható.)

Arra a kérdésre, hogy hol nyílnak új üzletek az Aldi nem adott pontos választ, azt azonban eálrulta a cég, hogy a 2016-ban megnyíló áruházak közül több a fővárosban épül majd, de néhány vidéki városban is lesznek új egységek. A konkrét helyszínekről pedig a későbbiekben ad majd tájékoztatást a társaság. Kérdésünkre a boltlánc közölte azt is, hogy jelenleg nem tervezik online bolt elindítását.

Főoldal
Heti elemzés
Együttműködő partnereink: cafeblog eletforma.hu wessling
Hogyan működik az oldal? Heti elemzés Kapcsolat Mindenár blog Hírlevél-feliratkozás