HÍRLEVÉL FELÍRATKOZÁS:

A Lidl miatt szomorkodhat a Spar és a Penny Dátum: 2016.09.19.

A Penny Market egyik VIII. kerületi - Hős utcai - boltja riválist kap. Valószínűleg a Batthyány téri Spar is. Mindkét üzlet közelében új Lidl nyílhat. 

Forrás: Mindenár.hu

A VIII. kerületben a Hungária körút, a Százados út és a Hős utca által határolt területen lévő Penny Markettől pár méterre ugyanis folyamatban van egy építkezés, amelynek keretében új Lidl-egység épül - erősítette meg információinkat a Lidl Magyarország.

Forrás: Mindenár.hu

Egyébként az új Lidl-üzletről már a Google-térkép is tud: a szóban forgó telken egy Lidl-boltot jelez, amely a térkép szerint jelenleg zárva van, ami nem meglepő, mivel még nincs kész. Ha elkészült, várhatóan a Google-térképen is kinyílik ez az üzlet. 

Forrás: Google Maps

Úgy tudjuk, az épület a hónap végére lesz szerkezetkész állapotban, azaz akár már az idén átadhatják.

A Sparral is versenyre kel a Lidl

 Miközben az új Hős utcai egység mellett azután kutakodtunk, hogy hol lesznek újabb Lidl-egységek, kiderült, hogy várhatóan a Buda belvárosában, a Csalogány utcában - a Batthyány téri Spar közelében - is lesz egy Lidl, utóbbiról egyébként már idén májusban írt a Népszabadság és az Index is írt

csalog

Úgy tűnik, a Csalogány utcai Lidl építése sínen van. Legalábbis erre utal a második kerületi önkormányzat júniusi közgyűléséről szóló beszámoló. Dr. Láng Zsolt, a kerület polgármestere a június 3-i közgyűlésen ugyanis azt mondta, hogy az érintett a területen lakások és irodák épülnek, valamint egy szupermarket, amelynek létesítését a II. kerület nem tartotta szerencsésnek. "Az építkezést nem lehet megtiltani, mivel ott mindig is építési telek volt, az ügyet kezelő Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal azonban felmentést adott a plázastop alól. Tudomásunk szerint az OTP lakóházat tervez oda, az épület aljában pedig egy Lidl áruház nyílna" - mondta akkor Láng Zsolt. 

Főoldal
Heti elemzés
Együttműködő partnereink: cafeblog eletforma.hu wessling
Hogyan működik az oldal? Heti elemzés Kapcsolat Mindenár blog Hírlevél-feliratkozás