HÍRLEVÉL FELÍRATKOZÁS:

Gyereknapi csomag bőven ezer forint alatt Dátum: 2014.05.22.

Jön a gyereknap. Több áruház kínálata alapján állítottunk össze pénztárcabarát csomagokat, amelyekben nem csak csoki található, hanem az egészség jegyében más is. 

Az akciós kínálat egyik főszereplője a Kinder tejcsokija, természetesen a gyereknap miatt. Ahogy a csokiknál lenni szokott, most is komolyabb különbségek vannak a legolcsóbb és a legdrágább versenyző között.

gynap

A Lidl adja a legkedvezőbb áron a 100 grammos Kinder csokit, 249 forintot kér érte, a másik véglet a 299 forint, azaz 20 százalékos a különbség. A Lidlben tehát adva van a Kinder csoki, mellé passzol a gyümölcsshake, a kettőért összesen alig 500 forintot kell fizetni.

Az Aldiban a csokiegérhez az áfonyát lehet választani, összesen 800 forintért. A Pennyből az eper és a Pöttyös Guruja kerülhet a csomagba, összesen 510 forintért. A Tescóban egy csomag tejszelet mellé mehet a banán, összesen 780 forintért (Az előbbieknél valamivel magasabb ár azzal indokolható, hogy tejszeletből 5 darabot tartalmaz a csomag.) A CBA-ból a Kinder Buenóra és a félkilós szamócára érdemes lecsapni, összesen 540 forintért. A Spar sárgadinnye és Tibi csokiból álló kombója pedig 390 forint. (A fotó forrása: Wikipedia)

 

Főoldal
Heti elemzés
Együttműködő partnereink: cafeblog eletforma.hu wessling
Hogyan működik az oldal? Heti elemzés Kapcsolat Mindenár blog Hírlevél-feliratkozás