HÍRLEVÉL FELÍRATKOZÁS:

Íme a nagy vitaminkombó Dátum: 2014.02.26.

Elindult az új akciós hét. A Mindenár.hu a tavaszra való felkészülés jegyében a vitaminban dús gyümölcsökkel és zöldségekkel megrakott összeállítással rukkol elő. 

Komoly harc alakult ki paradicsomfronton. Az Auchan a sima paradicsom kilóját 313 Ft-ért adja, a Lidl ugyanezért 349 forintot kér. A koktélparadicsomból az Auchan 199 Ft-ért árul 250g-os kiszerelést (Cherry paradicsom), a Sparban 500 gramm 499 forint, a Coop pedig a budapesti régióban 599 forintért hirdeti a fürtöset. A paradicsom mellett megjelentek jó ananász ajánlatok, és ismét kapható napraforgóolaj 300 Ft alatti áron.

zöcség

Felkerült a listára a paprika több változata is. A tölteni való (tv) kilója a CBA-ban 99 forint, jóval drágább az étkezési paprika, 5 darabot 369 forintért ad a Spar. A Tescóban pedig a zöld, hegyes erős paprikát lehet megvásárolni, akciósan, darabját 49 forintért. 

Előkerült az olaj

Az elmúlt 1-2 két hétben az akciós kínálatban nem igazán szerepelt az egyik legfontoabb alapanyag, az étolaj, de most aztán széles a kínálat. Két áruházláncban 300 forint alatti áron is lehet kapni literét, a Tesco a saját márkás olaját ötliteres kiszerelésben kínálja, egy literre vetítve 319 forintos áron, az egyik legnépszrűbb márka,  Vénusz pedig 399 forintért kapható a Reálban. Emellett a sütő- és étkezési margarinokból is széles a választék, ahogy gyümölcsökből is. Vegyük például az ananászt, a Spar már csütörtöktől 369 forintért akciózik vele, a Tesco azonban szombattól 325 forintért adja.

Oldalunk új funkcióval, az "Áruházválasztó"-val bővült, amely a főoldali akciós válogatást leszűkíti a kiválasztott áruház saját aktuális akcióira. Fontos tudni, hogy az így megjelenített akciók jelenleg nem fedik le az áruházak által publikált összes akciót! Dolgozunk rajta, hogy mihamarább a boltláncok összes akciója látható legyen. 

 

 

 

Főoldal
Heti elemzés
Együttműködő partnereink: cafeblog eletforma.hu wessling
Hogyan működik az oldal? Heti elemzés Kapcsolat Mindenár blog Hírlevél-feliratkozás