HÍRLEVÉL FELÍRATKOZÁS:

Durva különbségek a Rudinál Dátum: 2014.07.15.

Nagyon nem mindegy, hogy éppen hol szerezzük be az aktuális Rudi-adagot.

A boltláncok többsége az e heti akciós kínálatában szerepelteti Magyarország egyik legkedveltebb termékét, a Pöttyös Rudit. A különböző méretek, tömegek, csomagolások miatt a kilós árat érdemes nézni, ez alapján derül ki, hol lehet a legolcsóbban megvásárolni a Rudit.

rudi2

Durva különbségek vannak. A sima, egydarabos, 30 grammos Rudi darabja 85 forint az Auchanban, ami 2833 forintos kilós árat eredményez, ez pedig az egyik legmagasabb ár az utóbbi hónapok árait nézve. A 85 forintos egydarabos Rudi “‘a többet vásárolsz, olcsóbban megkapod” elvének megfelelően a legdrágább, ám a 10-15 darabos csomagok árát nézve azonban megdől ez az elv. Utóbbiak kilós ára ugyanis 2300-2700 forintra rúg, viszont akad ennél kevesebb Rudit tartalmazó, azonban jóval olcsóbb csomag. (Fotó: Wikipedia)

A legjobb választás, ha az óriási jelzővel ellátott Rudi négydarabos csomagját vesszük a Pennyben, így 2000 forint alá kerül az egységár. Ez kedvező, de az utóbbi hónapokat nézve azért nem egyedülálló. Érdemes tehát körülnézni, mert közel ezres lehet a különbség a Rudi kilós árában, és akkor még mindig csak az akciós Rudikat néztük, a normál áron kínált termékeket nem. (A kép forrása: Wikipedia)

Főoldal
Heti elemzés
Együttműködő partnereink: cafeblog eletforma.hu wessling
Hogyan működik az oldal? Heti elemzés Kapcsolat Mindenár blog Hírlevél-feliratkozás